Firtuna - Özgür Çevik - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Firtuna - Özgür Çevik

Firtuna (fourtouna)
Dm          Cm          Gm   F        Gm
Stopa kesto sana leo stoyalomin ka tevis           x2
Bb        Cm F      Cm       F      Gm
Köyoska li firtuna kelipayi kelyapi                x2
Dm    Cm        Gm    F              Gm
Söylemiitim sana gitme gönlünün sahiline           x2
Bb          Cm  F      D#   Cm      Gm
Seni alir sa firtuna dayanamam vurguna
Bb          Cm    F   D#      Cm      Gm
Seni alir sa firtuna dayanamam yokluguna

Sto pa kai stoxsanaleo
Sto gialo min katebeis
Ki o gialos kanei fourtouna
Kai se parei kai diaveis

Söylemiitim sana gitme gönlünün sahiline
Seni alirsa firtina dayanamam vurgununa   (özgür  cover)
Seni alirsa firtina dayanamam yokluiuna
Ki an me parei pou me paei
Kato sta vathia nera
Kano to kormi mou varka
Ta herakia mou koupia
To mandili mou panaki
Mbainobgaino sti steria

Dm               Cm      Gm   F          Gm
Kalbim sandal olur uiruna rüzgara yelken olur
Bb          Cm     F      D#      Cm      Gm   (özgür
Cover)

Gözyaiim benzer yaimura savrulurum yoluna
Gözyaiim benzer yaimura savrulurum yoluna
Sto pa kai sto ksanaleo
Mi mou grafeis grammata
Giati grammata den ksero
Kai me pianoun klamata

Karii kiyidan mektubun gelir içinde umudun
Mektuplarin yetmez oldu, gözümde yaimur bekliyorum
(Özgür  cover)
Mektuplarin yetmez oldu, gözümde yaimur beliyorum

Çok bilindik bir ege türküsü olan " fourtouna" nin yunanca
Sözlerine özgür çevik söz yazip  seslendirmiitir. yunanca
Ve türkçe  sözler paragraf halinde görülmektedir.en üsteki
ise türkçe okunuiudu.r

Söyleyen : Özgür Çevik - Bu gitar akoru 4956 kez okundu

Özgür Çevik şarkıları

+ Firtina
+ Firtuna
+ Gönlünün Sahiline
+ Seni Alirsa Firtina