Kivirir - Özgün - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kivirir - Özgün

Dm                       Gm
Turuncu aiklar saklanmii mavi göklere
      C                   F           A7
Sahte bir meltem bürünmüi puslu gözlere
Dm                     Gm
Tenim müptela olmui iehvetli sözlere
       C                   F           A7
Kalbim kullanilmii atilmii pasli çöplere

    Dm                    Bb
Kivirir aik her dakka kivirir
                Gm       C
Zorlarsanda kirilir yol alir
A7
Kendi kendine

Dm             Bb
  .Aik her dakkaaa   kivirir kivirir
Gm             A7
Ooooooooooooo  na na na na naaa
    Dm            Bb
Kivirir zorlarsandaaa   yok yok yok kivirir
Gm            A7
Ooooooooooooo na na na na naa

    Dm                      Gm
ilk bakiita aiklar aldanmii farkli jestlere
      C                      F           A7
Sahte bir anlam bürünmüi dokunakli gözlere
Dm                     Gm
Tenim müptela olmui iehvetli sözlere
       C                   F           A7
Kalbim kullanilmii atilmii pasli çöplere

   Dm                    Bb
Kivirir aik her dakka kivirir
                Gm       C
Zorlarsanda kirilir yol alir
A7
Kendi kendine

Dm             Bb
  .Aik her dakkaaa   kivirir kivirir
Gm             A7
Ooooooooooooo  na na na na naaa
    Dm            Bb
Kivirir zorlarsandaaa   yok yok yok kivirir
Gm            A7
Ooooooooooooo na na na na naaa

Elimden bu kadar geldi arkadaslar :) umarim beyenirsiniz

Söyleyen : Özgün - Bu gitar akoru 1648 kez okundu

Özgün şarkıları

+ Aciyi Çeken Anlar
+ Aik Çiçeii
+ Elveda
+ ieytan
+ Kivirir

+ Çareler Çaresiz ( 81960 )
+ Zor ( 47596 )
+ Damla Damla ( 46840 )
+ Söz Vermiitin ( 46256 )