Aik Çiçeii - Özgün - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aik Çiçeii - Özgün

intro: Dm-am-Bb x2
           Dm           Am
Söz vermiitin yillar önce
                                      Dm
Yok artik sen de mi beni yaktin gittin söyle
       Bb            C
Direnmedim sustum yine çaresiz
         Bb                  Am
Kabullendim sessiz gidiilerini

         Dm         Am
Sensizliie aliiamadim
                               Dm
Aliidiiim hergün ölmek deiil ne olur gitme
          Bb           C
Doian günei bizim olsun sadece
          Bb            Am
izin ver solmasin açan çiçeklerimiz

                Dm         )
Gözlerin gibi yalan söyle  )
      Am                   )
isersen kabullenme         )x2
Bb                         )
Yine batti yaz güneii      )
Bb                         )
Açamadi soldu aik çiçeii   )

Tekrar
                 Em        )
Gözlerin gibi yalan söyle  )
       Bm                  )
isersen kabullenme         )
C                          )x2
Yine batti yaz güneii      )
C                          )
Açamadi soldu aik çiçeii   )

Söyleyen : Özgün - Bu gitar akoru 2622 kez okundu

Özgün şarkıları

+ Aciyi Çeken Anlar
+ Aik Çiçeii
+ Elveda
+ ieytan
+ Kivirir

+ Ankara ( 45568 )
+ Git ( 41493 )