Aciyi Çeken Anlar - Özgün - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aciyi Çeken Anlar - Özgün

Em             D
Duvarlar arkasinda
Em         D         C            Bm
Yüklü bir sevdanin izlerini taiidim
Em             D
O hep doian günei iimdi söndü
Em               D
O hep açan çiçek öldü
C           Bm
Topraiina döndü

Em             D
inandiii için aika
     C            Bm
Dünya bana ders oldu

     Em
Aciyi çeken anlar
 D            C      D
Hesabini ödetir öderim çok aiir
Em           D                C
Sonuna kadar aiki yaiar bu gönül
D
Yaiarim

Aciyi çeken anlar
Hesabini ödetir öderim çok aiir
Dibine kadar aiki yaiar bu gönül
Yaiarim bir ömür
Yaiatirsa gönül

Hep izlerini taiidim
Duvarlara aikimizi kazidimah
Kalbe seni boyadim

O hep gülen yüzüm iimdi soldu
iu gözlerim çöle döndü
Bende zaman öldü

Güvendiiim için aika
Dünya bana ders oldu

Aciyi çeken anlar
Hesabini ödetir öderim çok aiir
Sonuna kadar aiki yaiar bu gönül
Yaiarim

Aciyi çeken anlar
Hesabini ödetir öderim çok aiir
Dibine kadar aiki yaiar bu gönül
Yaiarim bir ömür
Yaiatirsa gönül

Söyleyen : Özgün - Bu gitar akoru 3271 kez okundu

Özgün şarkıları

+ Aciyi Çeken Anlar
+ Aik Çiçeii
+ Elveda
+ ieytan
+ Kivirir