Vurursan Yikilmam - Özer Atik - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Vurursan Yikilmam - Özer Atik

Am                       E
Korkuyorum sana söylemek istediklerimi söylemeye
E                        Am
Yüreiim vardi yanina ama dilim varmiyor
Am                               E
Gözlerinin en içine bakip da sana yar diyemedikten sonra
Dm    G         C
Dünya varmii, insanlar varmii
E                              Am
Senle olmadikça boi ver neyime gerek

Am       C        E
Zor zor, zor zor, zor zor, zor yillardan
Am       C        E                       Dm       G
Dar dar, dar dar, dar dar, dar yollardan geçtim de geldim
C      F
Durdum kapinda
E                             Am
Dokunsan ailarim ama vurursan yikilmam

Dm                       Am
Niye ben umutlarim, niye ben yarinlarim
E                      Am
Niye ben böyle sessiz kaldim
Dm                  Am
Yeniden dünlerim, yeniden göz bebeiim
E                       Am
Niye ben böyle sensiz kaldim

Söyleyen : Özer Atik - Bu gitar akoru 1973 kez okundu

Özer Atik şarkıları

+ Ben Varim
+ Dünya
+ Ne Yazik
+ Ver Elini istanbul
+ Vurursan Yikilmam
+ Yalan Sanirim
+ Yok Böyle Bir iey
+ Yüreiimdeki Ezgim Ol istiyorum

+ Damla Damla ( 46419 )