Ver Elini istanbul - Özer Atik - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ver Elini istanbul - Özer Atik

Am                                C
Ver elini istanbul gezelim senle iöyle bir

Dm               Am      E                      Am
Anlatacaklarim var sana, kulelerine ve çinarlarina

Am                             C
Bir kizi sevdim istanbul ben ona o kirmiziya hayran

 Dm             Am           E            Am
Sen kazan ben kepçe dönüyorum sokaklarinda peii sira

C                  G
Yedi tepeli kadim dostum benim

F              E
Büyüksün bilirim

Dm                  Am         E             Am
Yap bir büyüklük düiümle iunun yollarini kapima

Am                             C
Bana inan istanbul tükeniyorum inceden

Dm             Am
Bilseydim aik böyle bir ieymii
E                          Am
Seviyorum der miydim önceden

Am                                       C
Bir sizi geçmiyor istanbul bir de sözüm geçmiyor ona

Dm                 Am
Sözüm ona sevmeyecekmii beni
E                     Am
Günlerdir her sözüm ona

C                  G
Yedi tepeli kadim dostum benim

F               E
Büyüksün bilirim

Dm                Am           E                 Am
Yap bir büyüklük düiümle iunun yollarini kapima

Am                                         E
Düiün ki boiazina dizilmii söylemeye yeltendiiin her söz

Dm                 Am                 E
Mecalin yok, mecnunsun, yaniyorsun ilk defa

Dm                Am           C                         E
Düiüm orda istanbul bir yerinde uyuyor

Dm                          Am
E                    Am
Yap bir büyüklük düiümle iunun yollarini kapima

Söyleyen : Özer Atik - Bu gitar akoru 4926 kez okundu

Özer Atik şarkıları

+ Ben Varim
+ Dünya
+ Ne Yazik
+ Ver Elini istanbul
+ Vurursan Yikilmam
+ Yalan Sanirim
+ Yok Böyle Bir iey
+ Yüreiimdeki Ezgim Ol istiyorum

+ Çareler Çaresiz ( 81391 )