Ya sundadir, ya bunda - Özdemir Erdoian - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ya sundadir, ya bunda - Özdemir Erdoian

---    Am         E7       Am
Sevmek istiyorum     bende herkes gibi
        Dm          G     C(E7)
Bilmem  kim çalacak  kalbimi

     Am                     E7
Düsündüm tasindim, bakin en    sonunda
     Dm       E         Am       (E7 - ikinci dolapta)
Eski bir oyun geldi aklima

      Dm                  Am
Ya sundadir ya bunda helvacinin kizinda
      E                   Am         A7
Sen kazandin kalbimi sonunda

      Am         E7        Am
Bir güzel rastlanti sen çiktin falimda
           Dm    G    C(E7)
Sanki yazilmissin alnima

      Am              E7     Am
Birak düslemeyi söyle sevdigini
         Dm   E     Am(A7)
Mutlu oluyorum yaninda

      Dm                  Am
Ya sundadir ya bunda helvacinin kizinda
      E                   Am      A7
Sen kazandin kalbimi sonunda

        Dm             Am
La  la  la . . . . . .
        E              Am           A7
La  la  la . . . . . .

Söyleyen : Özdemir Erdoian - Bu gitar akoru 1932 kez okundu

Özdemir Erdoian şarkıları

+ Ayrilik
+ Bebek
+ Doga'nin Kanunu
+ Doia'nin Kanunu
+ Eski Dostlar
+ Gözlerim Bir Yerlerden Aiina Size
+ Hatirla Ey Peri
+ ikinci Bahar
+ Kumsalda
+ Küçük Bir Aik Masali
+ Pervane
+ Sevdim Seni
+ Sevdim Seni Bir Kere
+ Vitrin
+ Ya sundadir, ya bunda

+ Çareler Çaresiz ( 81694 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41017 )