Kumsalda - Özdemir Erdoian - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kumsalda - Özdemir Erdoian

  ( Bm                            Em\E  Em\D  Em\C#   Em\B
  ( Yapayalniziz kumsalda, sen ve ben
  ( F#                          Bm    F#
  ( Ayaklarimizin altinda süt liman deniz
  ( Bm                       Em\E  Em\D  Em\C#  Em\B
  ( Eleleyiz gözgöze, sen ve ben
  ( F#                              Bm          F#
  ( Bir de hiç durmadan çarpan, sevisen kalplerimiz
  (      G                         F#m
A ( Bir kenarda aglari çeken balikçilar
  (     Em           G            F#
  ( Bir yanda asagilara süzülen günes
  (      G                         F#m
  ( Karsida unutmaya çalisan sarhoslar
  (    Em         G           F#add4    F#
  ( Ve biz yapayalniziz kumsalda

  ( B                           F#                )
  ( Sen ve ben, kosuyoruz gelen dalgalara         )
B ( E                                B      F#(B) ) 2
  ( Sen ve ben, en büyük askla ve mutlulukla      )

F#   G                          F#m
Iste simdi sarki söylüyor balikçilar
  Em      G                  F#
Tepede uçusan, bekleyen martilar
     G       /               F#m
Karsida herseyi unutan sarhoslar
   Em         G           F#add4  F#
Ve biz yapayalniziz kumsalda

TEKRAR B

TEKRAR A

TEKRAR B

Söyleyen : Özdemir Erdoian - Bu gitar akoru 1745 kez okundu

Özdemir Erdoian şarkıları

+ Ayrilik
+ Bebek
+ Doga'nin Kanunu
+ Doia'nin Kanunu
+ Eski Dostlar
+ Gözlerim Bir Yerlerden Aiina Size
+ Hatirla Ey Peri
+ ikinci Bahar
+ Kumsalda
+ Küçük Bir Aik Masali
+ Pervane
+ Sevdim Seni
+ Sevdim Seni Bir Kere
+ Vitrin
+ Ya sundadir, ya bunda