Küçük Bir Aik Masali - Özdemir Erdoian - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Küçük Bir Aik Masali - Özdemir Erdoian

Küçük bir aik masali

Dm             Am7
Ne olur bak bana biraz
Gm             Am7
Çocukmuyum deiilmiyim
Dm              Am7
Sen küçücük güzel bebek
Gm              Am
Öyle olsa sevmeyi bilirmisin
Dm  Am   Dm   Am
Olmaz küçücüksün
Dm   Am    Gm    Am
Yüreiim genç umut dolu
Dm  Am  Dm    Am
Özlem bu olurya
Dm   Am    Gm      Am
Buluruz belki mutluluiu

Gm7                   C7
Deliler gibi seviyorum bak
Fmaj7              Bbmaj7
Sana söz ömür boyu sürecek
Em7b5                A7
Ne hayal ne düi nede yalan yok
Dm7          Ebdim
Bizim bizim gelecek

Gm7                  C7
Ne olur biraz unutup kalsa
Fmaj7            Bbmaj7
Ne olur rüyaya dalsa
Em7b5              A7
Ne olur gerçek olsa masallar
Bbmaj7    Gm     Dm7
Ya da biz masal olsak

Ozansilici@hotmail.com

Söyleyen : Özdemir Erdoian - Bu gitar akoru 2086 kez okundu

Özdemir Erdoian şarkıları

+ Ayrilik
+ Bebek
+ Doga'nin Kanunu
+ Doia'nin Kanunu
+ Eski Dostlar
+ Gözlerim Bir Yerlerden Aiina Size
+ Hatirla Ey Peri
+ ikinci Bahar
+ Kumsalda
+ Küçük Bir Aik Masali
+ Pervane
+ Sevdim Seni
+ Sevdim Seni Bir Kere
+ Vitrin
+ Ya sundadir, ya bunda

+ Çareler Çaresiz ( 81690 )
+ Bu Kez Anladim ( 66536 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52462 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49372 )
+ Zor ( 47372 )
+ Git ( 41685 )