Gözlerim Bir Yerlerden Aiina Size - Özdemir Erdoian - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gözlerim Bir Yerlerden Aiina Size - Özdemir Erdoian

( i  N  T  R O . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . )
Em C(M7)// -  Bm7 - Am7/C B7 - Em9 - C(M7)b5 - Em9 - C(M7)b5

Em                   Bsus4   B   )
Gözlerim bir yerden aiina size   )
Em7            Bsus4      B      )
Asirlar öncesi görmüi gibiyim    ) 
Am7    D7       G         C(M7)  ) 
0 ahu  gözleri rüyamda mi ne     ) 
Em   Em(M7)Em7Em6Am6   B7  Em /  )*1)
Seyredip aikina yanmii gibiyim   )
                  Am6  B7  Em D7 )*2)
  ( G         Bm      Bdim        E7
  ( Bir serin gölgede dai pinarinda
  ( Am7     D7        Cdim       B7  D7
  ( Elinden bir yudum içmii gibiyim
A ( G        Bm       Bdim       E7  
  ( 0 iirin  dilinden tatli naimeler
  ( Am7      D7        Cdim       B7  /
  ( Dinleyip kendimden geçmii gibiyim

Em C(M7)// - Bm7 - Am7/C B7 - Em9 - C(M7)b5 - Em9 - C(M7)b5 

Ruhunu ien edip güldüiün zaman     )
                                   )
Sabahi enginden görmüi gibiyim     )
                                   ) 2
Lütfedip yüzüme baktiiin zaman     )
                                   )
Dolunay   mehtabi görmüi gibiyim   ) AKORLAR
                                     A Y N I

Ellerin elimde  olduiu zaman

Bahari gönlüme sermii gibiyim

Endamin yüzüme güldüiü zaman

Hayatin sirrina ermii gibiyim.

Söyleyen : Özdemir Erdoian - Bu gitar akoru 1782 kez okundu

Özdemir Erdoian şarkıları

+ Ayrilik
+ Bebek
+ Doga'nin Kanunu
+ Doia'nin Kanunu
+ Eski Dostlar
+ Gözlerim Bir Yerlerden Aiina Size
+ Hatirla Ey Peri
+ ikinci Bahar
+ Kumsalda
+ Küçük Bir Aik Masali
+ Pervane
+ Sevdim Seni
+ Sevdim Seni Bir Kere
+ Vitrin
+ Ya sundadir, ya bunda