Sevdanin Rengi - Özcan Deniz - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sevdanin Rengi - Özcan Deniz

            D#m  B            D#m     B
Sevdanin rengini bulmadim bulamiyorum 
         D#m      B            D#m      
Bahtimin karasini silmedim silemiyorum
B           D#m        A#m            B
Sende kayip ettim ben öbür yarimi toz pembe bahari
        A#m              B                   A#m
Ateisiz yaniyor bu canim cennetten kovulan melek misali

A#m                               D#m
Aik adami inletir dert adami söyletir sayende oldum dertli
B     A#m
Derdindeyim
A#m                                         D#m
Insan kendini unutur yandikça yanar da kor olur ateisiz
            B     A#m
Yaktin beni derdindeyim
          D#m        C#         B             A#m
Beni azad et vurayim kendimi dervii misali dailara
     C#         B            A#m           D#m
Aikindan ozan oldum bülbül misali susmuyor dilim

Söyleyen : Özcan Deniz - Bu gitar akoru 2579 kez okundu

Özcan Deniz şarkıları

+ Dön Desem
+ Geçmiyor Günler
+ Sevdanin Rengi

+ Zor ( 47211 )
+ Damla Damla ( 46291 )
+ Söz Vermiitin ( 45879 )