Denizli'nin Horozlari - Özay Gönlüm - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Denizli'nin Horozlari - Özay Gönlüm

G                         Em             G
Tellidir yavrum anam tellidir tellidir anam
D                         G
Denizlinin horozlari bellidir
Em                 Gm     G
Ötüver de gulibim biyo ötüver
C           Am             G
Genis olan gam zamani degildir

N A K A R A t

G
Asmam yikildi  suyu sikildi
Em
Bugün cilli horozu göremedim
C     Am    G        C           G
Canim sikildI amanin canim sikildi
G
Asmam cardaktan suyu bardaktan
Em
Biyo ativer gocaman giz
C      Am    G         C      Am    G
Ilomon yanaktaN amanin ilomon yanaktan

G                           Em            G
Telli gelin tüllü gelin geliyor geliyoR aman
D                          G
Ganat acmis tüylerini beliyor
Em                    Gm
Ötüverde aksi horozum biyo ötüver
C            Am            G
Telli gelin tasasindan cürüyor
C            Am           G
Tüllü gelin gahrindan ölüyor

N A K A R A t

Söyleyen : Özay Gönlüm - Bu gitar akoru 1140 kez okundu

Özay Gönlüm şarkıları

+ Asmam Çardaktan
+ Denizli'nin Horozlari

+ Çareler Çaresiz ( 81213 )
+ Bu Kez Anladim ( 66202 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52148 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48990 )
+ Zor ( 47053 )
+ Damla Damla ( 46098 )
+ Söz Vermiitin ( 45712 )
+ Ankara ( 45421 )
+ Git ( 41342 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40587 )