Asmam Çardaktan - Özay Gönlüm - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Asmam Çardaktan - Özay Gönlüm

D
Tellidir yavrum aman tellidir amman tellidir

G                           D
Denizli'nin horozlari benlidir
Em
Ötüve de gül ibiiim bi yol ötüve
Dm
Genii olam gam zamani deiildir

A   D         A         D
Asmam yikildi, suyu sikildi
Em                                  D
Bugün goca kizi görmedim canim sikildi canim

A   D           A           D
Asmam çardaktan suyu bardaktan
Em                                    D
Bi yol öpüverem goca kiz ilimon yanaktan ilimon

D
Telli gelin, tüllü gelin geliyor,geliyor amman
an
G                          D
Kanad açmii tüylerini beliyor
Em
Ötüve de çil horozum bi yol ötüve
D
Alli gelin tasasindan ölüyor
D
Tüllü gelin gahirindan ölüyor

Söyleyen : Özay Gönlüm, Sümer Ezgü - Bu gitar akoru 2258 kez okundu

Özay Gönlüm şarkıları

+ Asmam Çardaktan
+ Denizli'nin Horozlari

+ Çareler Çaresiz ( 81129 )
+ Bu Kez Anladim ( 66124 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52089 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48920 )
+ Git ( 41277 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40512 )