iki Keklik - Orhan Hakalmaz - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

iki Keklik - Orhan Hakalmaz

Am                    Gm Am
iki keklik bir kayada ötüyor
Dm              Gm          Dm Am            CBbAm
Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor
Am                      Gm Am
Annesine kara da haber gidiyor
Dm             Gm
Yazmasi oyali kundurasi boyali 
Dm     Am           C Bb    Am
Yar benim aman aman yar benim
Dm               Gm          Dm    C
Uzun da geceler gir koynuma yar benim aman aman
C Bb   Am
Yar benim

 Am                    Gm   Am
 iki keklik bir derede su içer 
 Dm               Gm          Dm   Am             C Bb   Am
A Dertli de keklik dertsizlere dert açar aman aman dert açar
 Am                       Gm   Am
 Buna yanik sevda derler tez geçer

TEKRAR  A

Am                    Gm   Am
iki keklik bir kayada yaslanir
Dm              G           Dm  Am           C Bb Am
Teke de biçak gümüi kinda paslanir aman aman paslanir
Am                       Gm  Am
Bir gün olur deli gönül uslanir

TEKRAR A

Söyleyen : Orhan Hakalmaz, Halk Türküsü - Bu gitar akoru 2493 kez okundu

Orhan Hakalmaz şarkıları

+ Ahirim Sensin
+ Bir Garip Gurbete Gitse
+ Bir Of Çeksem
+ Doyulur mu
+ Gönlüm Atailara Yandi
+ iki Keklik
+ Yalan Dünya