Gönlüm Atailara Yandi - Orhan Hakalmaz - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gönlüm Atailara Yandi - Orhan Hakalmaz

Em
Ben bu gün yarimden ayri düieli     }
Am                           Em     } 2 tekrar
Her günüm bir yila döndü gidiyor    }

Am                       Em
Yine zindan oldu dünya baiima       }
Am                       Em         }
Gönlüm atailara yandi gidiyor       } 2 tekrar
G               F         Em        }
Ömrüm boia yare kandi gidiyor       }

Em
Uzaktir yollari dolandim geldim     }
Am                            Em    } 2 tekrar
Tatlidir dilleri bailandim kaldim   }

Am                        Em        }
Günahi boynuna iite ben ölüm        }
Am                        Em        } 2 tekrar
Gönlüm atailara yandi gidiyor       }
G               F         Em        }
Ömrüm boia yare kandi gidiyor

Söyleyen : Orhan Hakalmaz - Bu gitar akoru 2327 kez okundu

Orhan Hakalmaz şarkıları

+ Ahirim Sensin
+ Bir Garip Gurbete Gitse
+ Bir Of Çeksem
+ Doyulur mu
+ Gönlüm Atailara Yandi
+ iki Keklik
+ Yalan Dünya