Doyulur mu - Orhan Hakalmaz - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Doyulur mu - Orhan Hakalmaz

 Em        Am         dmaj             Em
Tatli dile gülen yüze doyulurmu doyulurmu
 Em          Am      dmaj             Em
Aikinan bakiian göze doyulurmu doyulurmu
Amaj      Am                      emaj
Doyulurmu doyulurmu canana kiyilirmi
Emaj                 fmaj            emaj
Cananina kiyanlar hakkin kulu sayilirmi
Em           Am                        Em
Hem bahara hemi yaza yarin ettikleri naza
Am            Em      dmaj             Em
Yar aikina çalan saza doyulurmu doyulurmu

Amaj      Am                      emaj
Doyulurmu doyulurmu canana kiyilirmi
Emaj                 fmaj            emaj
Cananina kiyanlar hakkin kulu sayilirmi

Em                  Am dmaj              Em
Garibim geldim gitmeye muhabbetimiz bitmeye
Am             Em    dmaj             Em
Yarinen sohbet etmeye doyulurmu doyulurmu

Söyleyen : Orhan Hakalmaz - Bu gitar akoru 2475 kez okundu

Orhan Hakalmaz şarkıları

+ Ahirim Sensin
+ Bir Garip Gurbete Gitse
+ Bir Of Çeksem
+ Doyulur mu
+ Gönlüm Atailara Yandi
+ iki Keklik
+ Yalan Dünya

+ Caddelerde Rüzgar ( 49138 )