Ahirim Sensin - Orhan Hakalmaz - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ahirim Sensin - Orhan Hakalmaz

Am7               Bb      Am
Cahildim dünyanin rengine kandim
Am7             Bb     Am
Hayale aldandim boiuna yandim

Bb            F     Am           )
Seni ilelebet benim-sin sandim   )
                Bb      Am       )
Ölürüm sevdiiim zehirim sensin   )     2 kere
F                 Bb     Am      )
Evvelim sen oldun ahirim sensin  )

Am7                 Bb    Am
Sözüm yok iu benden kiril-diiina
Am7              Bb    Am
Gidip baika dala saril-diiima

Bb                F     Am         )
Gönülüm inanmiyor ayril-diiina     )
                   Bb      Am      )
Gözyaiim sen oldun kahirm sensin   )   2 kere
F                 Bb     Am        )
Evvelim sen oldun ahirim sensin    )

Am7               Bb    Am
Garibim can yikip gönül kirmadim
Am7                 Bb    Am
Senden ayri ben bir mekan kurmadim

Bb              F     Am           )
Daha bir gönüle ikrar vermedim     )
                  Bb      Am       )
Batinim sen oldun zahirim sensin   )   2kere
F                 Bb     Am        )
Evvelim sen oldun ahirim sensin    )

Not: asli bailama ile çalinip slow bir parça olduiundan
Gitar için sadece arpej olarak çaliniz bol müzikli
Günler :p

Söyleyen : Orhan Hakalmaz - Bu gitar akoru 5001 kez okundu

Orhan Hakalmaz şarkıları

+ Ahirim Sensin
+ Bir Garip Gurbete Gitse
+ Bir Of Çeksem
+ Doyulur mu
+ Gönlüm Atailara Yandi
+ iki Keklik
+ Yalan Dünya