Ziyankar - Orhan Gencebay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ziyankar - Orhan Gencebay

Dm              Am
Harcadim ömrümü hep senin için
         C         Bb         Dm
Sevilmek bir hayal sevmemek ziyan
Am      Dm     Gm      Bb
Ettiiim duadan ümide kadar
Dm       C       Bb       Am
Döktüiüm gözyaii nefretim ziyan

Dm                Bb9
Yaradan doi demii ben de doimuium
Gm                  Bb        Am
Bir gönle gir demii seni bulmuium
Am       Dm      Gm        Bb
Ne yazik sayende sefil olmuium
Dm      C      Bb         Am
ibret-i alemim görmemek ziyan
Am       Dm       Gm       Bb
Ömrümden çaldiiin zamana yazik
Dm      C        Bb          Am
Uirunda verdiiim son nefes ziyan

Bilirim bu dünya sensiz yaianmaz
Sensiz bir dert ile güne bailanmaz
Sen de bil kahrina bu can dayanmaz
Yaiamak çok güzel seninle ziyan

Al beni vur yere parça parça et
istersen sev beni istersen kahret
Bu mudur sevene verdiiin kiymet
Sevmenin böylesi ölmekten ziyan

Söyleyen : Orhan Gencebay - Bu gitar akoru 2392 kez okundu

Orhan Gencebay şarkıları

+ Batsin Bu Dünya
+ Ben Doiarken Ölmüiüm
+ Beni Biraz Anlasaydin
+ Beni Böyle Sev
+ Bir Teselli Ver
+ Hatasiz Kul Olmaz
+ Hayat Devam Ediyor
+ Ne Kalir
+ Seni Buldum Ya
+ Sevemedim Kara Gözlüm
+ Sevenler Mesut Olmaz
+ Ümitsiz Aika
+ Ziyankar

+ Caddelerde Rüzgar ( 49137 )