Sevenler Mesut Olmaz - Orhan Gencebay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sevenler Mesut Olmaz - Orhan Gencebay

  Em   Am    G     Am
  Sevenler mesut olmaz
  Am    G        *Am G F Em*
  Derlerdi inanmazdiiiiimmm
  Em    Am    G  *Em Am G* 
  iimdi mesut deiiliiiimm
  Em    G      F     Em
  Bilseydim bailanmazdim

   Nakarat
   Em    Am       *Em Am G*
   Ben cefanin kederiiinnn
   G               *Am G F*
   Hem kiii hem yaziyiiimm
   F                  G
   Yeter ki sen mutlu ol
   F      G   *Am G F Em* 
   Ben herieye raaaziyim
   Am        G
   Gel artik dön artik
   F       G    F
   Ömrümüz geçmeden
   G    *Am G F Em*
   Canim seeevgilim

  Em  Am    G     Am
  Günahin benim olsun
  Am  G          *Am G F Em*
  Sevabim senin olsuuuuunnn
  Em  Am    G   *Em Am G*
  Diliyorum mevladaaannn
  Em    G     F     Em
  Her seven mesut olsun

  - iki (*) arasindaki kisimlar
    tek vuruiluk bir ritimle
    çok süratli geçilecek

Söyleyen : Orhan Gencebay - Bu gitar akoru 1758 kez okundu

Orhan Gencebay şarkıları

+ Batsin Bu Dünya
+ Ben Doiarken Ölmüiüm
+ Beni Biraz Anlasaydin
+ Beni Böyle Sev
+ Bir Teselli Ver
+ Hatasiz Kul Olmaz
+ Hayat Devam Ediyor
+ Ne Kalir
+ Seni Buldum Ya
+ Sevemedim Kara Gözlüm
+ Sevenler Mesut Olmaz
+ Ümitsiz Aika
+ Ziyankar

+ Çareler Çaresiz ( 81692 )
+ Bu Kez Anladim ( 66537 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49375 )
+ Ankara ( 45805 )