Hayat Devam Ediyor - Orhan Gencebay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hayat Devam Ediyor - Orhan Gencebay

Am
Üzülme kahretme
      C         Gm
Kaybettim onu diye
              Bb
Kendini yok etme
      Dm-Bb Am
Artik yok diye

Am           Dm
Yaziktir canina
    Gm   Am
Ömrüne yazik
    Dm       C
Hediye tanri'dan
Bb     Dm-Bb Am
Bu can he di ye

Am
Baksana yaiamak
C                Gm       Am
Tüm güzelliiiyle devam ediyor
Am
Herieye ailamak
C           Gm       Dm
insana ömrü haram ediyor

Dm
Üzülme (üzülme)
      C
Kahretme (kahretme)
    Bb
Ailama (ailama)
      C     Gm Am
Hayat devam ediyor

Çikmaz bir sokaia
Girip de kalsan da
Piimanlik duyduiun
Bir hata yapsan da

Ümitler bizimdir çareler bizim
Gönülden çok derin yaralar alsan da

Söyleyen : Orhan Gencebay - Bu gitar akoru 2187 kez okundu

Orhan Gencebay şarkıları

+ Batsin Bu Dünya
+ Ben Doiarken Ölmüiüm
+ Beni Biraz Anlasaydin
+ Beni Böyle Sev
+ Bir Teselli Ver
+ Hatasiz Kul Olmaz
+ Hayat Devam Ediyor
+ Ne Kalir
+ Seni Buldum Ya
+ Sevemedim Kara Gözlüm
+ Sevenler Mesut Olmaz
+ Ümitsiz Aika
+ Ziyankar

+ Çareler Çaresiz ( 81610 )
+ Bu Kez Anladim ( 66483 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52415 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49308 )
+ Zor ( 47338 )
+ Damla Damla ( 46482 )
+ Söz Vermiitin ( 46024 )
+ Ankara ( 45743 )
+ Git ( 41631 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40947 )