Hatasiz Kul Olmaz - Orhan Gencebay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hatasiz Kul Olmaz - Orhan Gencebay

Am             G           C    Bb
Hatasiz kul olmaz hatamla sev beni
Am                G           C    Bb
Dermansiz dert olmaz dermana sal beni
Am           Dm                Am
Kaybettim kendimi ne olur bul beni
Am             Dm                 Am
Yoruldum halim yok sen gel de al beni

Am             G             C    Bb
Feryada gücüm yok feryatsiz duy beni
Am             G            C   Bb
Sevenlerin aikina ne olur sev beni
    Dm
Sev beni

G          Am        Dm       Am
Bu feryat bu hasret öldürür aik beni
Dm       Am      Bb           Am
Uzaktan olsa da raziyim sev beni
Bb            Am
Raziyim sev beni

Am           G             C   Bb
Ümitsiz yaianmaz sevmemek elde mi
Am               G               C   Bb
Can demek sen demek gel de gör bende mi
Am             Dm                Am
Sözümde sitem var kalpte mi dilde mi
Am             Dm                Am
Tez elden haber ver o gönlün elde mi

Am             G             C    Bb
Feryada gücüm yok feryatsiz duy beni
Am             G           C    Bb
Kaybettim kendimi ne olur bul beni
     Dm
Sev beni

Söyleyen : Orhan Gencebay - Bu gitar akoru 4292 kez okundu

Orhan Gencebay şarkıları

+ Batsin Bu Dünya
+ Ben Doiarken Ölmüiüm
+ Beni Biraz Anlasaydin
+ Beni Böyle Sev
+ Bir Teselli Ver
+ Hatasiz Kul Olmaz
+ Hayat Devam Ediyor
+ Ne Kalir
+ Seni Buldum Ya
+ Sevemedim Kara Gözlüm
+ Sevenler Mesut Olmaz
+ Ümitsiz Aika
+ Ziyankar

+ Çareler Çaresiz ( 81894 )
+ Bu Kez Anladim ( 66665 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52588 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49546 )