Bir Teselli Ver - Orhan Gencebay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bir Teselli Ver - Orhan Gencebay

Em
Bir teselli ver, Bir teselli ver
Yarattiiin Mecnuna bir teselli ver,

Em               G
Sevenin halinden sevenler anlar,

             F                Em
Gel gör iu halimi bir teselli ver!

Em             G
Aramizda baika biri var ise,

           F              Em
Tertemiz aikimi bana geri ver...

Em                   Am
Ben zaten her acinin tiryakisi olmuium,

G                  F                  Em 
Ömür boyu bitmeyen derdinle yorulmuium.

Am      G        F                    Em F Em
Gülemem sevdiiim ben sensiz yaiayamam.

Em              Am
Bana ne gereki, Bana ne nereki

Dm              F         Em
Senin aikindan baika ne nereki

Em               G
Aikin zehir olsa yine içerim,

           F                  Em
Yolun ecel olsa korkmam geçerim,

Em                G
Yeterki sevdim de ben bu aik ile,

             F                Em
Dünya'nin kahrina güler geçerim...

Em                   Am
Ben zaten her acinin tiryakisi olmuium,

G                  F                  Em 
Ömür boyu bitmeyen derdinle yorulmuium.

Am      G        F                    Em F Em
Gülemem sevdiiim ben sensiz yaiayamam.

Söyleyen : Orhan Gencebay - Bu gitar akoru 2728 kez okundu

Orhan Gencebay şarkıları

+ Batsin Bu Dünya
+ Ben Doiarken Ölmüiüm
+ Beni Biraz Anlasaydin
+ Beni Böyle Sev
+ Bir Teselli Ver
+ Hatasiz Kul Olmaz
+ Hayat Devam Ediyor
+ Ne Kalir
+ Seni Buldum Ya
+ Sevemedim Kara Gözlüm
+ Sevenler Mesut Olmaz
+ Ümitsiz Aika
+ Ziyankar

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52416 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49312 )
+ Zor ( 47339 )
+ Damla Damla ( 46484 )
+ Söz Vermiitin ( 46025 )
+ Ankara ( 45744 )
+ Git ( 41632 )