Beni Biraz Anlasaydin - Orhan Gencebay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beni Biraz Anlasaydin - Orhan Gencebay

Beni biraz anlasaydin darilmazdik
Bana biraz katlansaydin ayrilmazdik
Belki sevmek yetersiz belki bu aik kadersiz
Bir bilseydik iimdi biz ailamazdik
Anlasaydik belkide ailamazdik

Düiünceler ümitsiz kelimeler yetersiz
Talihsiz bu aik talihsiz
Düiünceler ümitsiz kelimeler yetersiz
Talihsiz bu aik talihsiz

Hani mazi bailiyordu anilar hep ailiyordu
Hani gönlün seviyordu
Beni biraz anlasaydin darilmazdik
Bana biraz katlansaydin ayrilmazdik

Böylemi tanidin böylemi anladin
Yillardan beri beni
Kolay mi ayrilik unutmak veda etmek
Terk etmek seni

Ömrünce izdirap ömrünce bin çile
Çekmek istemiyorsan
Son bir defa daha dinleyipte öyle git
Sevdiiim beni

Hala seni seviyorum mutluluium diyorum
Ayrilik zor biliyorum
Beni biraz anlasaydin darilmazdik
Bana biraz katlansaydin ayrilmazdik

Söyleyen : Orhan Gencebay - Bu gitar akoru 2519 kez okundu

Orhan Gencebay şarkıları

+ Batsin Bu Dünya
+ Ben Doiarken Ölmüiüm
+ Beni Biraz Anlasaydin
+ Beni Böyle Sev
+ Bir Teselli Ver
+ Hatasiz Kul Olmaz
+ Hayat Devam Ediyor
+ Ne Kalir
+ Seni Buldum Ya
+ Sevemedim Kara Gözlüm
+ Sevenler Mesut Olmaz
+ Ümitsiz Aika
+ Ziyankar

+ Çareler Çaresiz ( 81404 )
+ Bu Kez Anladim ( 66359 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52281 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49153 )
+ Zor ( 47215 )
+ Damla Damla ( 46298 )
+ Söz Vermiitin ( 45882 )
+ Ankara ( 45578 )
+ Git ( 41502 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40758 )