Ben Doiarken Ölmüiüm - Orhan Gencebay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ben Doiarken Ölmüiüm - Orhan Gencebay

       G
Dostta vefa hayir yok
      G
Felek dersen insafsiz
      C            D
Gelen vurmus giden vurmus
      G   D       G
Sabir dersen faydasiz
      G hm       Am D
Ne sevgide ne askta
     C          G
Ne hayatta gülmüsüm
    G7         C   Am
Izdirabim doguitan
      G    D     G
Ben dogarken ölmüsüm
      G  hm      Am  D
Bu dünyada rahat yok
     C          G
Ölüm belki kurtulus
     G7        C   Am
Al canimi yarabbim
       G  D       G
Bitsin artik kahrolui

      G
Bir duaydin dilimde
     G
Tek ümittin ömrümde
      C           D
Kader vurdu felek aldi
      G   D       G
Aikim kaldi gönlümde

       G  hm        Am D
Gönlüm issiz bir yolda
     C         G
Sürüklenip gidiyor
      G7         c - Am
Almii dünya derdini
     G   D     G
Son ümidim gidiyor
      G  hm      Am - D
Bu dünyada rahat yok
     C          G
Ölüm belki kurtulus
      G7         c - Am
Ey sevgilim nerdesin
       G  D       G
Bitsin artik kahrolui

Söyleyen : Orhan Gencebay - Bu gitar akoru 1888 kez okundu

Orhan Gencebay şarkıları

+ Batsin Bu Dünya
+ Ben Doiarken Ölmüiüm
+ Beni Biraz Anlasaydin
+ Beni Böyle Sev
+ Bir Teselli Ver
+ Hatasiz Kul Olmaz
+ Hayat Devam Ediyor
+ Ne Kalir
+ Seni Buldum Ya
+ Sevemedim Kara Gözlüm
+ Sevenler Mesut Olmaz
+ Ümitsiz Aika
+ Ziyankar