Yar - Onur Mete - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yar - Onur Mete

Am        B         Am
Yar bana uzat ellerini
          B        Am
Bir firsat ver ne olur
      B          Am
Siyahlara gömülmüsüm
         B      Am
Çekip gitme ne olur

          B          Am
Dur ayriligi vurma bize
        B       Am
Ne oldu ah ikimize
          B       Am
Bos kalan ellerimize
             Dm      Am
Bir gün daha ver ne olur

            E7
Yar bak halime
     C         B
Acilara bürünmüsüm yine
Am         E7      C
Yar günlerimiz sayili
         B          Am
Birak sürsün bu hikaye

  ( Am         G        Em      
  ( Gel yalvaririm birakma
  (       A          Dm
  ( Bu adami tek basina
  (        G        E       
  ( Kaçip gitme uzaklara
A ( Am          G        Em
  ( Can ah beni de al yanina
  (         A          Dm
  ( Düserim bak yollarina
  (        G          E         
  ( Sürüklenir harcanirim ugruna

TEKRAR

TEKRAR A

Am            B       Am
Yar neredesin ah ariyorum
         B        Am
Gözlerim kör sarhosum
          B        Am
Yillar geçti unutmadim
      B           Am
Yasamadim hep agladim
      B            Am
Oralarda bir yerdeysen
        Dm       Am
Beni bekle geliyorum

Söyleyen : Onur Mete - Bu gitar akoru 1579 kez okundu

Onur Mete şarkıları

+ Adaletsiz Yar
+ Aika Tutsak
+ Bitmesin
+ Böyle Gitmez
+ Günlerden Yaz
+ Nerde
+ Sen Varsin
+ Vazgeçmem Senden
+ Yaimurum
+ Yanmiiiz
+ Yar

+ Damla Damla ( 45989 )