Yanmiiiz - Onur Mete - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yanmiiiz - Onur Mete

     Dm
Yokluiunla var oldum anladim hatalarimi
     Gm               A
Ve neden böyle biraktiiini
       Gm6        A              Gm6     A
Sanki çok mutlu oldun sende gör yanliilarini
     Gm               Dm
Silebildinmi yaiananlari

    Dm
Baikasinin kolunda bin piiman olduiunda
Gm                   A
Bensiz kalmaktan korktuiunda
        Gm6      A           Gm6      A
Dönmeyi düiündüiünü ne kadar üzüldüiünü
Gm                   F
Herieyi anladim o anda

Gm             Dm
Bile bile seni bile bile beni
Gm6      A         Dm
Ayirmaya kiyamadim bizi
Gm                    Fmaj7     Bb
Acele kararlardan nasibimizi aldik
      Gm6      A         Dm
Artik aikin hakkini vermeli

Dm       A#maj7   Gm          A
Yanmiiiz ikimizde uyandim ben uyan sende
Gm6   A  Gm6         A   Gm6      A           Dm
Sevgilim geç olmadan gel heriey biraktiiin yerde

Gm6: 078780
A#maj7: x58765 (bareli)

A (577655 bareli) basilan yerlerin neredeyse
Hepsinde geçii ieklinde araya
Aadd9- (578655 bareli) katmak mümkün

Bakiniz: video

Söyleyen : Onur Mete - Bu gitar akoru 1832 kez okundu

Onur Mete şarkıları

+ Adaletsiz Yar
+ Aika Tutsak
+ Bitmesin
+ Böyle Gitmez
+ Günlerden Yaz
+ Nerde
+ Sen Varsin
+ Vazgeçmem Senden
+ Yaimurum
+ Yanmiiiz
+ Yar

+ Damla Damla ( 46836 )