Vazgeçmem Senden - Onur Mete - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Vazgeçmem Senden - Onur Mete

Am                       Dm
Baska bir söz istemem senden
   F                  Am
Dünya durur askimiz kalir
  Am                      Dm
Dolasir hayalim pencerelerde
F                        Em
Kanayan yaramin sizisi kalir

Dm                       F
Beni birak kendimle hüzünlerle
                      Am
Gülüsün yok ki gecelerde
        Dm                   F
Yanimda yok hani benim canim nerde
G                                  E
Inanmam kalamaz askimiz su resimlerde

Am                         Dm
Gün olur isyan ederim tanriya
                     G
Gün olur aglarim ben yana yana
         Dm           Am
Dünyanin o son gününe kadar
Am        Dm     G        Am
Vazgeçmem senden hasretim sana

Am                         Dm
Geri dön bana ver askimi geri
F                         Am
Bulmam bulamam yoksa kendimi
Am                         Dm
Ne diye verdim sana herseyimi
F                           Am
Ne kadar yansam da yalnizim simdi

Am                           Dm
Beni birak  kendimle hüzünlerde
G                         F
Yokluguna alismam uzun sürmez
E                            Dm
Yanimda yok hani benim canim nerde
Dm   G             F                 E
Unuturum seni yine yasarim ama yüzüm gülmez

Söyleyen : Onur Mete - Bu gitar akoru 1681 kez okundu

Onur Mete şarkıları

+ Adaletsiz Yar
+ Aika Tutsak
+ Bitmesin
+ Böyle Gitmez
+ Günlerden Yaz
+ Nerde
+ Sen Varsin
+ Vazgeçmem Senden
+ Yaimurum
+ Yanmiiiz
+ Yar