Böyle Gitmez - Onur Mete - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Böyle Gitmez - Onur Mete

Em       Am   D        G
Böyle gitmez hiçbir yere varamazsin
C           Am    C         Bm   
Yürek dur dinlen bir anda bulamazsin
Em       Am   D        G
Koru kendini akli dinle acelen ne
C           Am    C         Bm   
Kirilirsa kanadin bir daha uçamazsin

Bm                         Em
Piiman deiilim seni sevdiiime
                D   C           Bm
Zehir olsan içerim yudum yudum ölesiye
Bm                         Em
Küskün deiilim bizi ayiran iu kadere
                D   C           Bm
Katlanmayi bilirim deva bulmaz dertlere

Em       Am   D        G
Böyle gitmez hiçbir yere varamazsin
C           Am    C         Bm   
Yürek dur dinlen bir anda bulamazsin
Em       Am   D        G
Koru kendini akli dinle acelen ne
C           Am    C         Bm   
Kirilirsa kanadin bir daha uçamazsin
         Em
Böyle gitmez

Söyleyen : Onur Mete - Bu gitar akoru 2633 kez okundu

Onur Mete şarkıları

+ Adaletsiz Yar
+ Aika Tutsak
+ Bitmesin
+ Böyle Gitmez
+ Günlerden Yaz
+ Nerde
+ Sen Varsin
+ Vazgeçmem Senden
+ Yaimurum
+ Yanmiiiz
+ Yar

+ Bu Kez Anladim ( 66485 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52420 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49314 )
+ Zor ( 47342 )
+ Damla Damla ( 46487 )
+ Söz Vermiitin ( 46025 )
+ Ankara ( 45747 )