Bitmesin - Onur Mete - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bitmesin - Onur Mete

Bm            F#m              Bm
Hatalar ard arda birbirini kovalar
                   A      D       Bm   
Sarilmaz bir türlü ah kanayan yaralar 
              F#m       G         A7    
Tükenir yürekler bitmek bilmez acilar
Bm           F#m      A7         Bm  
Unutma her aikin sonunda ayrilik var

                     F#m 
Seviyorum ah , belki de son defa 
          G          D        Bm
Gülüyorum ah , yepyeni umutlarla
          G            F#m  
Tut ellerimi, bedenimi sar birakma 
     G                     A       F#m 
Ayrilik olmaz sen istemedikten sonra

Bm              F#m               Bm 
Kapil git, sürüklen yepyeni rüzgarlara
                F#m    D          Bm
Deli gönül uslanma esir ol duygulara
              F#m    G          A 
Yaianmamii farzet mazi göm anilara 
Bm               F#m       A7           Bm  
Bir çocuk gibi masum ,habersiz koi yarinlara

TEKRAR

Söyleyen : Onur Mete - Bu gitar akoru 2275 kez okundu

Onur Mete şarkıları

+ Adaletsiz Yar
+ Aika Tutsak
+ Bitmesin
+ Böyle Gitmez
+ Günlerden Yaz
+ Nerde
+ Sen Varsin
+ Vazgeçmem Senden
+ Yaimurum
+ Yanmiiiz
+ Yar

+ Çareler Çaresiz ( 81105 )
+ Damla Damla ( 45968 )