Adaletsiz Yar - Onur Mete - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Adaletsiz Yar - Onur Mete

 G#m         F#m          A             G#m
 Toplan gözümün içine baka baka durma toplan
     F#m          A       C#m
 Aikimiz tarih yaziyor iu an
    A            F#m       G#m
 Yaiayan bilir ah durma toplan

              F#m         A            G#m
 Sormam ne diye sorayim ah belli ki tamam
   F#m        A        C#m
 Yak ne kaldiysa anilardan 
  A           F#m          G#m
 Haram olsun kalanlar da haram

 C#m            A               G#m 
 Ah lanet olsun bir bir vurgun daha
  F#m        A         G#m
 Acimasizca aik vurdu bana

          C#m        G#m         C#m       G#m
 Canimi aldi canevimden sonumu yazdi elleriyle   )2
          A           F#m        A      G#m
 Gülüm soldu iimdi diken hani nerde ölürüm diyen

 Durmam durmam buralarda ,yatmam sensiz odalarda
  A                   F#m        A     G#m
 Gitme böyle öldürme ,yapma adaletsiz yar

 Sormam sormam gururumdan,razi gönlüm karalara
  A                   F#m             G#m
 Aikin düitü yerlerde yapma adaletsiz yar

Söyleyen : Onur Mete - Bu gitar akoru 3923 kez okundu

Onur Mete şarkıları

+ Adaletsiz Yar
+ Aika Tutsak
+ Bitmesin
+ Böyle Gitmez
+ Günlerden Yaz
+ Nerde
+ Sen Varsin
+ Vazgeçmem Senden
+ Yaimurum
+ Yanmiiiz
+ Yar