Denize Güller Biraktim - Onur Aydin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Denize Güller Biraktim - Onur Aydin

Am                Gm
Bir mayis sabahi gittin yildizlara , 
Em                Fm
Soyledigin sozler artik okyanuslarda , 

Am               Gm
Bir matem icim , simsiyah kumsal , 
Em             Fm
Yaktigim atese bile kuskun bu kumsal . 

Am
Hoscakal demeden daha gitme , 
Gm
Kadinim olmadan daha gitme , 
Fm
Oglum olmadan daha gitme , 
Em
Mutlu olmadan daha gitme ... 

Am 
Denize guller biraktim , 
                 Gm
Sana ulassinlar diye ,
Gm 
Denize guller biraktim , 
                Fa
Sen al op oksa diye , 

Fa                      
Denize guller biraktim ,

Kimse almadi dokunmadi , 
E       Em
Boynumu bukup agladim , 
E7
Kimse gelip sarilmadi ... 

Am 
Denize guller biraktim ,
                   Gm
Kimse farkina bile varmadi

Gozlerimi kapattim ,
                    Fm
Kimse opmedi dudaklarimi
Fm
Denize guller biraktim ,

Sana ulassinlar diye
E      Em      E7
Denize denize denize guller biraktim

Am
Denize guller biraktim , 
                 Gm
Sana ulassinlar diye , 

Denize guller biraktim , 
         Am
Sen al op oksa diye ... 

Söyleyen : Onur Aydin - Bu gitar akoru 1564 kez okundu

Onur Aydin şarkıları

+ Denize Güller Biraktim

+ Çareler Çaresiz ( 81976 )
+ Söz Vermiitin ( 46266 )