Üsküdar - Onur Akin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Üsküdar - Onur Akin

Em                        B7     Em
Bindiiin vapurlar gelirdi Üsküdar'a 
Am
Herkez inerdi 
Em
Sende inerdin
B7                              Em
Ben seni yalniz seni beklerdim 
Am                     Em
Bir senin saçlarin deniz kokardi
Em B7           Em
Birde hiçkimsenin
Em               Am        Em
Yankisi yoktu büyük aikimin
Em              Am        Em
Bilirdim ama ben divaneydim
D                     C
Martilar bilirdi , kuilar bilirdi
 Am                                  Em
Herkes, Seni nasil sevdiiimi bir sen bilmezdin
Am                        Em
Seni nasil sevdiiimi bir sen bilmezdin
Em
Saçlarini savurur giderdin
Em                        B7    Em
Bindiiin vapurlar gelirdi Üsküdar'a 

Söyleyen : Onur Akin - Bu gitar akoru 1887 kez okundu

Onur Akin şarkıları

+ Asi ve Mavi
+ Bana Bir Gül Ver
+ Ben Yaimur Yüklü Bir Bulutum
+ Gaybana Geceler
+ Geceyi Sana Yazdim
+ Papatyalari Soldurdun Sen
+ Seni Aika Yazmali
+ Sev Bakalim Delikanlim
+ Seviyorum Seni
+ Seviyorum Seniorjinal
+ Yaimur Yüreklim
+ Yetim Sevgiler
+ Üsküdar

+ Çareler Çaresiz ( 81975 )
+ Bu Kez Anladim ( 66709 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52643 )