Seni Aika Yazmali - Onur Akin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Seni Aika Yazmali - Onur Akin

Em                F       Em
Gecenin karasinda soluium ayaz
Em                F       Em
iehrin iiiklarida isitmaz beni 
Am                       Em
Hicranimi yollara dedim diyeli
Am        G         F        Em
Dilimdeki her iarki söylüyor seni 
Em
Hey bakiii sevdali
Em
Hey duruiu yarali 
Am           G
Seni kimden sormali 
F         Em
Sen aika yazmali
Em                  F       Em
Yillarin yorgunuyum baiim çileli
Em                    F        Em
Dört mevsim on iki ay kuianmaz beni 
Am                         Em
Her cevapsiz soru benden sorulur
Am         G       F        Em
Uiradiiim adresler bilmiyor seni

Söyleyen : Onur Akin - Bu gitar akoru 2029 kez okundu

Onur Akin şarkıları

+ Asi ve Mavi
+ Bana Bir Gül Ver
+ Ben Yaimur Yüklü Bir Bulutum
+ Gaybana Geceler
+ Geceyi Sana Yazdim
+ Papatyalari Soldurdun Sen
+ Seni Aika Yazmali
+ Sev Bakalim Delikanlim
+ Seviyorum Seni
+ Seviyorum Seniorjinal
+ Yaimur Yüreklim
+ Yetim Sevgiler
+ Üsküdar

+ Çareler Çaresiz ( 81128 )
+ Bu Kez Anladim ( 66123 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52088 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48919 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40511 )