Bana Bir Gül Ver - Onur Akin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bana Bir Gül Ver - Onur Akin

Em
Kendimin ellerinden tutunca
Am
içimden nehirler gibi akmak geliyor
Em                           Am
Yollara çikmak yolculuklara bakmak geliyor
Am                         G
Buralardan böyle ceketsiz kaçmak geliyor
B7             Em
Kaçmak geliyor kaçmak geliyor

Em                         Am
Bak Palandöken dailarinda karlar erimii
Em                           Am
Teknelerle kolkola bir bahar sulara inmii
Am                             G
Daglar için sular için bana bir gül ver
B7                     Em
Bana bir gül ver  bana bir gül ver
Am                    G                B7 Em
Avuttuium düiler için bana bir gül ver

Em                     Am
Yillarim siril siklam yaimurlar giymii
Em                           Am
Günlerin avlusuna yeni yeni çocuklar inmii
Am                      G              B7 Em
Daglar için sular için bana bir gül ver
Am                     G               B7 Em
Söküldüiüm günler için bana bir gül ver

Söyleyen : Onur Akin - Bu gitar akoru 5073 kez okundu

Onur Akin şarkıları

+ Asi ve Mavi
+ Bana Bir Gül Ver
+ Ben Yaimur Yüklü Bir Bulutum
+ Gaybana Geceler
+ Geceyi Sana Yazdim
+ Papatyalari Soldurdun Sen
+ Seni Aika Yazmali
+ Sev Bakalim Delikanlim
+ Seviyorum Seni
+ Seviyorum Seniorjinal
+ Yaimur Yüreklim
+ Yetim Sevgiler
+ Üsküdar