Asi ve Mavi - Onur Akin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Asi ve Mavi - Onur Akin

  Am                          Dm 
   Bugün kederliyim beterim bugün
     G        G        F      Em
   Sesime ses deise çiilik oluyor
   Am                      Dm
   Üiüyor toprak tailar üiüyor
   G         G        F         Em                           
   Vuslati yakin eden yollar üiüyor

   Am                      Dm
   Yumma gözlerini uyuma bugün
   G        G       F      Em      
   Bütün gölgeler akiam oluyor
   Am                      Dm
   Üiüyor yaprak dallar üiüyor
   G           G        F      Em
   Savrulup yirtilan rüzgar üiüyor
   G           G           F      Em       
   (içimde kii gibi bir mevsim üiüyor)

   Dm(Am)                           Am(Dm)
   Oysa ben senden neler neler isterdim
   C(G)          (G-F-Em)       Am 
   Senli sevdalarda doimak isterdim
   Dm(Am)                     Am(Dm)
   Sabahlar isterdim asi ve mavi
   C(G)         (G-F-Em)      Am      
   Büyüsün isterdim iiiiin rengi
   Am                       Dm
   Ama gel gör ki kötüyüm bugün

Söyleyen : Onur Akin - Bu gitar akoru 4404 kez okundu

Onur Akin şarkıları

+ Asi ve Mavi
+ Bana Bir Gül Ver
+ Ben Yaimur Yüklü Bir Bulutum
+ Gaybana Geceler
+ Geceyi Sana Yazdim
+ Papatyalari Soldurdun Sen
+ Seni Aika Yazmali
+ Sev Bakalim Delikanlim
+ Seviyorum Seni
+ Seviyorum Seniorjinal
+ Yaimur Yüreklim
+ Yetim Sevgiler
+ Üsküdar