Gül Ki - Oiuzhan Koç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gül Ki - Oiuzhan Koç

A             E
Bu sabah yerini kimler almii
Bm7            E
Diye düiündüm kalktiiimda
D             A           Bm           E
Hiçbiri seni hiçbiri beni hiçbiri bizi anlamamii
A             E
Bu sabah telefonu hiç açmadim
Bm7          E
Çaldi durdu aldirmadim
D               A
Hiçbiriey seni seni düiünmemi
Bm         E
Engelemez ben anladim
A        E
Bu sabah
A
Gül ki sevgilim              )
E
Gül ki gözlerin              )
Bm7             E
Solmasin sakin aik çiçeiim   )   A
D
Gel biraz bana               )
A
Gel biraz daha               )
Bm           E
Aria çiksin naimelerim       )
A            E
Bu sabah adini boi kaiitlara
Bm7           E
Yazdim astim duvarlara
D
Ben birtek seni
A
Eski günleri
Bm              E
istedim canim anlasana
A            E
Bu sabah yataiin boi kismini
Bm7           E
Resimlerinle süsledim
D
Gördün halimi
A
Anla derdimi
Bm
Ne olur dön
E
Çok özledim
A       E
Bu sabah

Tekrar "a" ( D ve A akorlarini 5.perdeden çaliniz)

Söyleyen : Oiuzhan Koç - Bu gitar akoru 6021 kez okundu

Oiuzhan Koç şarkıları

+ Gül Ki

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52344 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49218 )
+ Zor ( 47262 )
+ Damla Damla ( 46365 )
+ Söz Vermiitin ( 45944 )