Yar Olmadin - Ogün Sanlisoy - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yar Olmadin - Ogün Sanlisoy

Em          G     Em          G
Geri vermez hayat geri vermez zaman
Em        G     Em          Am
Dönüverse günüm çok üzgünüm çok
                   G     Em
iite buyum dayanamadim özleme

Em          G    Em          G       Em
Seni vermez alan seni sormam yalan deiil
Em          G    Em             Am
Beni sevmez gelenler kiyaslamam zor
               G    Em
Belki ölüm kanitim olur sözlere

D                c-a-em
Geri versen aslinda
        Am
Çok özledim belki bugün
D                  G
Yorulur durur gözlerim

D                c-a-em
Geri versen aslinda
        Am
Çok özledim belki bugün
D                   G
Yalanini görür gözlerim

Am   G F# G    Am   G F# G
Yar  olma din  var  olma din
AM G  F# G    AM G  Am-bM Am
Da rilma din  ki rilma    din
Am   G F# Em   D
Yar  olma din  var olmadin
Em
Yanimda

Söyleyen : Ogün Sanlisoy - Bu gitar akoru 3112 kez okundu

Ogün Sanlisoy şarkıları

+ Bana Bir Sor
+ Bilmece
+ Bir Ben
+ De Bi Da
+ Diyorlar
+ Düimez Kalkmaz
+ Hadi Beni Güldür
+ Hadi Beni Güldür Biraz
+ Kaybettik Severken
+ Kendin Oldun
+ Kendine Gel
+ Kimdii
+ Korkma
+ Pencere
+ Saydiiim
+ Saydim
+ Saydim Orijinal
+ Sinav
+ Umudum Var
+ Yar Olmadin

+ Damla Damla ( 46836 )