Umudum Var - Ogün Sanlisoy - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Umudum Var - Ogün Sanlisoy

Am
Geceler ayni günler ayni
                    G
Saydim baktim yoruldum
_____F__________am
Bitecekse bitsin artik

Am
Seneler akti bir istirapti
_________________G
Yalniz kaldim duruldum
_____F_________am
Dinecekse dinsin artik

Nak*
Am
Aklima bir soru takildi hala
G
Sen bi yanda ben bi yanda
F______g________am
Kaldik geri dön istersen

Am
Alnima bir yazi yazildi hala
G
Sen bi yanda ben bi yanda
F______g__________am
Yandik piieceiiz derken

Am_______g_________am
Umudum var umudum var
Am_______f_______g__________am
Benim senle bi yerlerde randevum var
Am_______g_________am
Umudum var umudum var
Am_____f_______g__________am
Ekersen de diier yerde bulurum bak

Am
Neleri tattik geride biraktik
_________________G
Güldük ailadik darildik
____F__________am
Bitecekse bitsin artik

Am
Seneler akti bir istirapti
__________________G
Yalniz kaldim duruldum
______F_________am
Dinecekse dinsin artik

Aklima bir soru takildi hala derken la minörden çalip mi
Majörden söylenmesi gerekiyor

Söyleyen : Ogün Sanlisoy - Bu gitar akoru 2288 kez okundu

Ogün Sanlisoy şarkıları

+ Bana Bir Sor
+ Bilmece
+ Bir Ben
+ De Bi Da
+ Diyorlar
+ Düimez Kalkmaz
+ Hadi Beni Güldür
+ Hadi Beni Güldür Biraz
+ Kaybettik Severken
+ Kendin Oldun
+ Kendine Gel
+ Kimdii
+ Korkma
+ Pencere
+ Saydiiim
+ Saydim
+ Saydim Orijinal
+ Sinav
+ Umudum Var
+ Yar Olmadin

+ Çareler Çaresiz ( 81743 )
+ Bu Kez Anladim ( 66567 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52496 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49420 )
+ Zor ( 47420 )
+ Damla Damla ( 46594 )
+ Söz Vermiitin ( 46104 )
+ Ankara ( 45842 )
+ Git ( 41728 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41068 )