Kaybettik Severken - Ogün Sanlisoy - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kaybettik Severken - Ogün Sanlisoy

Kapo 3

Am9        Am9+g    Am9+f#     F
Diiarida düi içimde yai ailasam ne olur
Yanliiim boia dayanmiiim
Yalnizim ansizin, kaybetmem ben onu
Sanmiiim boia inanmiiim

E                        F
Sözlerin sarmaz bedenimi
E              F          G
Gözlerinse çok uzaklarda

Am             G
Kaybettik severken
F                 G
Yorulduk denerken
Am                    G            F
Bana sabirlar dilerdin sen pes ettin
G                  Am
Benden erken

ilk kita ayni akorlardan oluiuyor

Söyleyen : Ogün Sanlisoy - Bu gitar akoru 4045 kez okundu

Ogün Sanlisoy şarkıları

+ Bana Bir Sor
+ Bilmece
+ Bir Ben
+ De Bi Da
+ Diyorlar
+ Düimez Kalkmaz
+ Hadi Beni Güldür
+ Hadi Beni Güldür Biraz
+ Kaybettik Severken
+ Kendin Oldun
+ Kendine Gel
+ Kimdii
+ Korkma
+ Pencere
+ Saydiiim
+ Saydim
+ Saydim Orijinal
+ Sinav
+ Umudum Var
+ Yar Olmadin

+ Çareler Çaresiz ( 81399 )
+ Bu Kez Anladim ( 66358 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52276 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49147 )
+ Zor ( 47213 )
+ Damla Damla ( 46294 )
+ Söz Vermiitin ( 45880 )
+ Ankara ( 45572 )
+ Git ( 41497 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40755 )