Düimez Kalkmaz - Ogün Sanlisoy - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Düimez Kalkmaz - Ogün Sanlisoy

F#                                                   G Em
Dünde kalma asla, yarini sorma iu ani bi anla susup bi dinle
Kimdin n'oldun niye öldün oldun çok zor mu buldun, yine
Gülümse
Saidi soldu hepsi ayni sondur yolun en sonunu görürsen
Durdun olmaz, gerildin olmaz delirdin olmaz devam et sen

Bm              G                F#
Sorsan sorun yok mudur dünya sorunla kaynar
Dokunsan bin ah dinlersin herkes kendinde sanar
Sorsan sorun çok mudur dünya soruyla kaynar
Bulsan cevap gizlidir herkes kalbinde saklar

F#         G                      Em         F#
Sen gel kederlenme be düimez kalkmaz bir allah
Engelleri yen gel de kendi derdine yanma
Sen gel kederlenme be düimez kalkmaz bir allah
Engelleri yen gel de derde kedere yallah

F#                                                     G
Em
Eiri doiru hep ayni korku ah bu korku yok mu adimi çevirten
Düisen n'olur düiünürsen olur hiç gerek yokken bu kaygi ne
Kalk ayaklan iu kaderi hakla yaratan hep aklar güvenirsen
Küsme n'olur, üzülme be oilum kal hayatta bu iansi sev 

Solo >>> F# / F# / F# / g / Bm / g / g / F# x 2

Söyleyen : Ogün Sanlisoy - Bu gitar akoru 3794 kez okundu

Ogün Sanlisoy şarkıları

+ Bana Bir Sor
+ Bilmece
+ Bir Ben
+ De Bi Da
+ Diyorlar
+ Düimez Kalkmaz
+ Hadi Beni Güldür
+ Hadi Beni Güldür Biraz
+ Kaybettik Severken
+ Kendin Oldun
+ Kendine Gel
+ Kimdii
+ Korkma
+ Pencere
+ Saydiiim
+ Saydim
+ Saydim Orijinal
+ Sinav
+ Umudum Var
+ Yar Olmadin