Bilmece - Ogün Sanlisoy - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bilmece - Ogün Sanlisoy

Bilmece  - ogün sanlisoy

Em
Erken öten horozun baii kesilir
G                         D
Erken öten horozun sesi kesilir
Em
Binlerce güzelden biri seçilir
G                      D
Binlerce güzelden biri sevilir

Am
Düilerim baika her iey baika
                    Em   D-G-am
Ama umurumda da deiil

Kelimeler yasta el baita
               Em
Kederli bir seyir

                                 Cm
Aklima soktuiun an bir bilmece gibi

Çözemedim tamamen
G            D         Em
Doldur boi yerleri ya devam et ya vazgeç
               Cm
Bu senin seçimin

Ya sevii ya da harvet
G      D        Em
Yirtip at kendini

iarkiyi tekrarliyoruz

Not =  seçilen notalarin diier varyasyonlarini deneyiniz
O zaman daha hoi sesleri elde edebiliyoruz

Söyleyen : Ogün Sanlisoy - Bu gitar akoru 2967 kez okundu

Ogün Sanlisoy şarkıları

+ Bana Bir Sor
+ Bilmece
+ Bir Ben
+ De Bi Da
+ Diyorlar
+ Düimez Kalkmaz
+ Hadi Beni Güldür
+ Hadi Beni Güldür Biraz
+ Kaybettik Severken
+ Kendin Oldun
+ Kendine Gel
+ Kimdii
+ Korkma
+ Pencere
+ Saydiiim
+ Saydim
+ Saydim Orijinal
+ Sinav
+ Umudum Var
+ Yar Olmadin

+ Bu Kez Anladim ( 66114 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52082 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48910 )
+ Zor ( 46975 )
+ Damla Damla ( 45973 )
+ Söz Vermiitin ( 45614 )
+ Ankara ( 45341 )