Bana Bir Sor - Ogün Sanlisoy - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bana Bir Sor - Ogün Sanlisoy

Dm
Gözüm sende görünmem, sesim çikmaz duyulmam
  C           Dm     C           Dm
Yaninda yalnizken, sana vuruldum ben
Dm
Düie kalka peiinde, gerçeklerle benim iiim ne
 C            Dm     C          Dm
Akilli kalmam zor, yüzün hayalimdeyken

Bb                    Dm
Sesin yoksa da resmin var
Bb                C
Baiimda dumanlar, yoluma çikarsan

Dm C        Gm
Ay aik bana sor, sensiz nasil geçti bu aik
Dm C        Gm
Ay aik bana sor

Dm
Düie kalka peiinde, gerçeklerle benim iiim ne
 C            Dm     C          Dm
Akilli kalmam zor, yüzün hayalimdeyken

Dm C        Gm
Ay aik bana sor, sensiz nasil geçti bu aik  )
Dm C        Gm
Ay aik bana sor, nasil geçti sensiz bu aik  ) x2

Söyleyen : Ogün Sanlisoy - Bu gitar akoru 3866 kez okundu

Ogün Sanlisoy şarkıları

+ Bana Bir Sor
+ Bilmece
+ Bir Ben
+ De Bi Da
+ Diyorlar
+ Düimez Kalkmaz
+ Hadi Beni Güldür
+ Hadi Beni Güldür Biraz
+ Kaybettik Severken
+ Kendin Oldun
+ Kendine Gel
+ Kimdii
+ Korkma
+ Pencere
+ Saydiiim
+ Saydim
+ Saydim Orijinal
+ Sinav
+ Umudum Var
+ Yar Olmadin

+ Çareler Çaresiz ( 81892 )
+ Bu Kez Anladim ( 66662 )
+ Git ( 41828 )