Yorgunsan Vazgeç - Objektif - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yorgunsan Vazgeç - Objektif

D
Geçmiite  yürürdük
C
Ateiten   yollarda
G
Biz  senle   biz  senle
D
Yolumuz  kaybolsa
C
Bulurduk doiruyu
G
Biz  senle  biz  senle
............................
A
Nerde  iimdi  o
G                  D       f/g/a/c        2 kez
Geçmiiin  garip  iiiltisi
............................
D
Kirginsan  kirginsan
C
Mutsuzsan  mutsuzsan
G                                 2  kez
Biktiysan  biktiysan
F          G
Yorgunsan  vaz  geç
..............................

D
Koituiumuz  o  yollar
C
Kapliydi  dikenle
G
Biz  senle  biz  senle
D
Batsada  bedene
C
Öirendik  aciyi
G
Biz  senle  biz  senle

D
Yorgunsan  yorgunsan
C
Vazgeç sen yorgunsan
G
Biktiysan  biktiysan
F         G
Yorgunsan  vazgeç
D
Yorgunsan  vazgeç
C
Kirginsan  vazgeç
G
Mutsuzsan  vazgeç
F
Yorgunsan  vazgeç

Söz    :Vecdi Yücalan
Müzik  :Faruk Kavi - V.Yücalan

Söyleyen : Objektif - Bu gitar akoru 1563 kez okundu

Objektif şarkıları

+ Aik Seli
+ Dailarda
+ Hayal Ve Yaiam
+ ihanet Cinayet
+ Korkma
+ Künye
+ Loi Akiamlar
+ Mutlu Ölüm
+ Sen Benden Uzak
+ Teknoloji
+ Yorgunsan Vazgeç
+ Yuh (Aiit)

+ Çareler Çaresiz ( 81825 )
+ Bu Kez Anladim ( 66629 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52546 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49498 )
+ Zor ( 47501 )
+ Damla Damla ( 46692 )
+ Söz Vermiitin ( 46170 )
+ Ankara ( 45918 )
+ Git ( 41795 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41158 )