Teknoloji - Objektif - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Teknoloji - Objektif

Am7                          D
Çaldiiin  beynimi    vermek  için am7
Am7                       D
Ruhumdan  ne söktün  götürdün
Am7                           D
Yailarla  dolu       gözler  için
Am7                       D
Dünyayi   beyninle   sömürdün

F                       D
O....................teknoloji
F                       D
O....................teknoloji
F                       D
O....................teknoloji

Am7  D   am7   D     c / G
Sömürü   kültürü

Am7  D   am7   D     c / d / G
Sömürü   kültürü

Am7                      D
Çemberin  içine  sikiitirdin
Am7                        D
Sorgusuz  nesili sen  yarattin
Am7                     D
Ruhsuz    bir  kimlik  için
Am7                 D
insanliii sen  harcadin

Söz    :Vecdi  yücalan
Müzik  :Faruk  kavi-v.yücalan

Söyleyen : Objektif - Bu gitar akoru 1419 kez okundu

Objektif şarkıları

+ Aik Seli
+ Dailarda
+ Hayal Ve Yaiam
+ ihanet Cinayet
+ Korkma
+ Künye
+ Loi Akiamlar
+ Mutlu Ölüm
+ Sen Benden Uzak
+ Teknoloji
+ Yorgunsan Vazgeç
+ Yuh (Aiit)

+ Çareler Çaresiz ( 81123 )
+ Bu Kez Anladim ( 66121 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52086 )
+ Ankara ( 45349 )