ihanet Cinayet - Objektif - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

ihanet Cinayet - Objektif

Am         Bb         Am           G
Demedimmi  ben  sana  güzelim
Am         Bb         Am           G
Yeryüzü    dile geldi nihayet
Am         Bb         Am           G
Aç kalbini göster     kimliiini
Am         Bb         Am           G
Gerçeii    nasil      gizlediiini

Am         Bb      Am              G
O..................cinayet
Am         Bb      Am              G
O..................ihanet

Am        Bb          Am            G
Yeryüzü   isiniyor    fazla  fazla
Am        Bb          Am            G
Sular     yükseliyor  amansizca
Am        Bb          Am            G
Boiuluyor dünyamiz    son  hizla
Am        Bb          Am            G
ihanet    cinayet     ihanet

Am        Bb          Am            G
ihanet    cinayet     ihanet
Am        Bb          Am            G
ihanet    cinayet     ihanet

Am   Bb       Am       G
Ozonuda  deldiler
Am       Bb       Am   G
Dünyayi  yok  ettiler
Am       Bb        Am  G
Dünyanin terzisi   yok
Am      Bb         Am  G
Bu  gidiiin  sonu  yok

Söz-müzik:Vecdi Yücalan

Söyleyen : Objektif - Bu gitar akoru 1488 kez okundu

Objektif şarkıları

+ Aik Seli
+ Dailarda
+ Hayal Ve Yaiam
+ ihanet Cinayet
+ Korkma
+ Künye
+ Loi Akiamlar
+ Mutlu Ölüm
+ Sen Benden Uzak
+ Teknoloji
+ Yorgunsan Vazgeç
+ Yuh (Aiit)