Aik Seli - Objektif - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aik Seli - Objektif

Dm   C            Dm        C          Dm
SORGUSUZ GEÇEN YILLAR ZAMAN HÝÇ TÜKENMÝYOR
Bb  C           Dm Bb      C           Dm
AYRILIK RÜZGARLARI KOR ATEÞTEN BÝR KÖZ GÝBÝ

Dm  C         Dm      C          Dm
SON KEZ BÝRLÝKTE  OLURKEN BÝZ ORADA
Bb    C           Dm  Bb      C        Dm
SONSUZLUK KUMSALINDAN AYRILIK GELDÝ ODAMA

  ( Bb           Dm        Bb         Dm          )
  ( BU NE ÞÝDDET BU NE HIZ BU BÝR AÞK SELÝ        )
A ( Bb           Dm        Bb           Dm        ) 2
  ( BU NE ÞÝDDET BU NE HIZ BEBEK BU BÝR AÞK SELÝ  )

Dm     C          Dm       C          Dm
SEN GÝTTÝN BURALARDAN BAKMADIN GÖZLERÝME
Bb       C      Dm Bb        C     Dm
TUTMADIN SÖZLERÝNÝ AYRILIK YAMAN DÝYAR

Dm   C           Dm       C           Dm
YOLLARIN ARDINDA SEN TÜKENMÝÞ DUYGULARLA
Bb      C       Dm  Bb   C          Dm
GELME ARTIK ÝSTEMEM SENÝ BEN BURALARDA

TEKRAR A (2)

Söyleyen : Objektif - Bu gitar akoru 1882 kez okundu

Objektif şarkıları

+ Aik Seli
+ Dailarda
+ Hayal Ve Yaiam
+ ihanet Cinayet
+ Korkma
+ Künye
+ Loi Akiamlar
+ Mutlu Ölüm
+ Sen Benden Uzak
+ Teknoloji
+ Yorgunsan Vazgeç
+ Yuh (Aiit)