Hasret - Nükhet Duru - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hasret - Nükhet Duru

         Am9      G/Am    F/Am 
         Bir kez yaianir doyum olmaz
         Am9     G/Am   F/Am  
         Baika zamanlar hayir kalmaz
         Dm    C/Dm B/Dm
         Sende git yarim kalsin
                      Am-E
         Gönül aik tüter

         Am9     G/Am     F/Am  
         Aik dedikleri hasret biçer
         Am9     G/Am     F/Am
         Kirgin gönüller hasret diiker

         Dm           E          Am    )
         Baikasi alir seni alir beni   )
         F        Am-E                 )    2 
         Yikar geçer                   ) 

          Am            A          Dm
         Kir dümeni acilarimin üstüne      ) 
         G      G7        G-G7       C     )
         Çek ayriliiin sürmesini gözüme    )
             F            Dm               )  NAKARAT
         Ya sen beni vur deisin öldüiüme   ) 
          E                    E7          )
         Yada ben gideyim beni alip sürgüne)

Söyleyen : Nükhet Duru - Bu gitar akoru 2010 kez okundu

Nükhet Duru şarkıları

+ Hasret
+ Melankoli
+ Yasaksa Yasak

+ Damla Damla ( 46369 )
+ Söz Vermiitin ( 45948 )
+ Ankara ( 45660 )