Yaimur - Nilüfer - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yaimur - Nilüfer

Em              B7   Em              B7 
Yildizsiz issiz gece yalniziz caddelerde
Am                B7
Bir yaimur bir de ben
Em             B7   Em              B7   
Uykularda kumrular  bir ipek mendil gibi 
Am            B7
Islandi sessizce

Am               B7                        ) 
Yaimurda ellerim üiüyor yüreiim            )
C                B7                 Em     )A2
Bu kara bulutlar kan kardeii gözlerimin    )
        B7                                 ) 
Sebebim sen, sensin                        

Em              B7   Em              B7
Yildizsiz issiz gece yalniziz caddelerde
Am                B7
Bir yaimur bir de ben
Em             B7    Em             B7
Rüzgarlar aldi beni  savurdu yerden yere
Am            B7
Düitüm hüzünlere

Tekrar A2

Söyleyen : Nilüfer - Bu gitar akoru 1701 kez okundu

Nilüfer şarkıları

+ Aik Kitabi
+ Ailiyorum Yine
+ Ayrilanlar için
+ Baiima Gelenler
+ Bir Mevsim Ariyorum
+ Boi Sokak
+ Boi Vermiiim Dünyaya
+ Böyle Ayrilik Olmaz
+ Caddelerde Rüzgar
+ Çok Uzaklarda
+ Dönsen Bile
+ Erkekler Ailamaz
+ Haram Geceler
+ Hasret Çiiliklari
+ Her Yerde Kar Var
+ Hoiuna Gider Mi
+ ispanyol Meyhanesi
+ Kavak Yelleri
+ Kim Arar
+ Namussuz Akiamlar
+ Seni Beklerim Öptüiün Yerde (El Cordobes)
+ Sensiz Yillarda
+ Tek Baiina
+ Yaimur
+ Yine Yeni Yeniden Sev
+ Yolcu Yolunda Gerek

+ Çareler Çaresiz ( 81818 )
+ Bu Kez Anladim ( 66625 )
+ Damla Damla ( 46683 )
+ Söz Vermiitin ( 46163 )
+ Ankara ( 45914 )
+ Git ( 41790 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41148 )