Tek Baiina - Nilüfer - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Tek Baiina - Nilüfer

Am                   E          Am
Uzun zamandir hasret kaldim yüzüne
A                   Dm
Muhtacim inan senin bir tek sözüne
                       Am
Yalvarsam ailasam kapansam dizine
B7                         E
Döner miyiz yine eski günlere

Am    Dm        G             C
Söyle buldun mu aradiiin aiki söyle
Am                 B7
Yoksa yanliz misin sen yine
E                      E7
Benim gibi boynu bükük gözü yaili tek baiina
Am               E         Am
Yine eskisi gibi beraber olsak
                   Dm
Ne olur sanki geçenleri unutsak
C                    Am
Hayat bitse dünya dursa
E           B7                E
Ölüm bile olsa biz hiç ayrilmasak

Söyleyen : Nilüfer, Sertab Erener, Ajda Pekkan, Ayten Alpman - Bu gitar akoru 4643 kez okundu

Nilüfer şarkıları

+ Aik Kitabi
+ Ailiyorum Yine
+ Ayrilanlar için
+ Baiima Gelenler
+ Bir Mevsim Ariyorum
+ Boi Sokak
+ Boi Vermiiim Dünyaya
+ Böyle Ayrilik Olmaz
+ Caddelerde Rüzgar
+ Çok Uzaklarda
+ Dönsen Bile
+ Erkekler Ailamaz
+ Haram Geceler
+ Hasret Çiiliklari
+ Her Yerde Kar Var
+ Hoiuna Gider Mi
+ ispanyol Meyhanesi
+ Kavak Yelleri
+ Kim Arar
+ Namussuz Akiamlar
+ Seni Beklerim Öptüiün Yerde (El Cordobes)
+ Sensiz Yillarda
+ Tek Baiina
+ Yaimur
+ Yine Yeni Yeniden Sev
+ Yolcu Yolunda Gerek

+ Çareler Çaresiz ( 81822 )
+ Bu Kez Anladim ( 66628 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52544 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49495 )
+ Zor ( 47498 )
+ Damla Damla ( 46689 )
+ Söz Vermiitin ( 46169 )
+ Ankara ( 45917 )
+ Git ( 41794 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41153 )