Kim Arar - Nilüfer - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kim Arar - Nilüfer

Girii:E-Am-Dm-E-F-E)2
E
Böyle güzel olmasan
     F
Öyle tatli bakmasan
     Dm            E
Kim arar seni kim arar

E
Bende bu aik olmasa 
       F          
Kalbin böyle yanmasa
     Dm            E
Kim arar seni kim arar 

     Am   
Kim arar söyle kim arar           )
    E                             )     
Vefasiz olani kim arar            )  2( A)
     F                Dm      E   )
Seni bir gün görmesem içim yanar  )

ARA: GiRii ÇALINACAK

E
iyi günün olmasa

       F                  Dm            E
Kalbin böyle yanmasa kim arar seni kim arar 
E                          F      
Bende bu aik olmasa kalbin böyle yanmasa 
     Dm            E
Kim arar seni kim arar

TEKRAR A) 4

Söyleyen : Nilüfer - Bu gitar akoru 3027 kez okundu

Nilüfer şarkıları

+ Aik Kitabi
+ Ailiyorum Yine
+ Ayrilanlar için
+ Baiima Gelenler
+ Bir Mevsim Ariyorum
+ Boi Sokak
+ Boi Vermiiim Dünyaya
+ Böyle Ayrilik Olmaz
+ Caddelerde Rüzgar
+ Çok Uzaklarda
+ Dönsen Bile
+ Erkekler Ailamaz
+ Haram Geceler
+ Hasret Çiiliklari
+ Her Yerde Kar Var
+ Hoiuna Gider Mi
+ ispanyol Meyhanesi
+ Kavak Yelleri
+ Kim Arar
+ Namussuz Akiamlar
+ Seni Beklerim Öptüiün Yerde (El Cordobes)
+ Sensiz Yillarda
+ Tek Baiina
+ Yaimur
+ Yine Yeni Yeniden Sev
+ Yolcu Yolunda Gerek